دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه برونی با لایه کاراملی

banooonline20

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۱ ساعت

طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و یک قالب ۲۰ در ۲۰ سانتیمتری را با فویل بپوشانید و با اسپری روی فویل روغن بپاشید.
برونی را طبق دستورالعمل روی بسته آن آماده کنید. نصف مخلوط برونی را داخل قالب آماده شده پخش کنید و به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار دهید. این کار کمک می کند که پایه خوبی برای لایه کاراملی ایجاد شود.
دو ردیف از شکلات های کاراملی را روی لایه برونی پخته شده قرار دهید.
قالب را به مدت ۵ دقیقه داخل فر برگردانید تا اینکه شکلات های کاراملی آب شوند، سپس از داخل فر بیرون بیاورید. به وسیله چنگال آرام شکلات های کاراملی را له کنید و روی برونی پخش کنید.
باقیمانده برونی را روی شکلات کاراملی آب شده بریزید و چیپس شکلات را روی برونی پراکنده کنید و دوباره به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
به وسیله خلال دندان وسط برونی را تست کنید تا کاملا از پخت آن مطمئن شوید. اجازه دهید برونی خنک شود و بعد به کمک فویل آن را از درون قالب بیرون بیاورید و کات کرده و بعد سرو کنید.

مواد اولیه :

برای ۹ نفر
آرد برونی ۱ بسته (+ ترکیبات ذکر شده روی بسته برای تهیه برونی)
شکلات ۸ عدد (شکلات کاراملی)
چیپس شکلاتی ۱/۳ فنجان

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

 

 

مطالب مرتبط :
» آموزش پخت نان با پنیر چدار و فلفل جالاپنو
» آموزش تهیه شیرینی صدفی با پنیر بری
» آموزش تهیه مافین ژامبون با پنیر
» آموزش تهیه کوکی کاراملی نمکی با چیپس شکلاتی
» آموزش تهیه كیك دارچینی
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب