دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه بستنی سوخاری

بانو آنلاین آموزش بستنی1

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه

روش تهیه:

وسایل لازم را آماده کنید. میتوانید قاشق مخصوص بستنی را در آب گرم قرار دهید تا کمک کند بستنی ها را راحت تر جدا کنید.

بانو آنلاین آموزش بستنی2

بستنی با طعم دلخواهتان را انتخاب کنید.

بانو آنلاین آموزش بستنی3

سپس ۸ اسکوپ بستنی جدا کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

بانو آنلاین آموزش بستنی4

در این حین کورن فلیکس را در غذاساز یا کیسه پلاستیکی بریزید و کاملا خرد کنید.

بانو آنلاین آموزش بستنی5

اگر در کیسه پلاستیکی ریختید میتوانید از وردنه استفاده کنید.

بانو آنلاین آموزش بستنی6

پودر نارگیل را اضافه کنید.

بانو آنلاین آموزش بستنی7

دارچین را اضافه کنید.

بانو آنلاین آموزش بستنی8

سپس مواد را در کیسه پلاستیکی تکان دهید تا کاملا مخلوط شوند.
ترکیب بدست آمده را در یک ظرف عمیق بریزید.

بانو آنلاین آموزش بستنی9

تخم مرغ و شیر را به مدت ۱ دقیقه بزنید.

بانو آنلاین آموزش بستنی10

بستنی ها را از فریزر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید.

بانو آنلاین آموزش بستنی11

سپس در ترکیب تخم مرغ و شیر بغلتانید.

بانو آنلاین آموزش بستنی12

سپس مجددا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید تا سطحش کاملا پوشیده شود.

بانو آنلاین آموزش بستنی13
بستنی ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و حداقل به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید. اگر میخواهید نتیجه کار بهتر شود پیشنهاد میکنم یک شب در فریزر بمانند چرا که خیلی مهم است بستنی ها کاملا سفت شوند.

بانو آنلاین آموزش بستنی14

روغن را در ماهی تابه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
برای تست کردن حرارت مناسب روغن، می توانید یک کورن فلیکس در روغن بیندازید و اگر در ۲۰ ثانیه قهوه ای شد، حرارت روغن مناسب است.
بستنی را از فریزر خارج کنید (هر بار یک اسکوپ را برداشته باقیمانده بستنی ها را در فریزر بگذارید) و به مدت ۲۰ تا ۲۵ ثانیه در روغن بیندازید سپس طرف دیگرش را به همین منوال در روغن برشته کنید.

بانو آنلاین آموزش بستنی15

سپس بستنی را از روغن خارج کرده، روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بلافاصله ۱ قاشق چای خوری عسل روی بستنی ریخته و سرو کنید. البته به جا عسل از هر طعم دهنده دلخواه مانند شکلات مایع و … می توانید استفاده کنید.
در صورت تمایل بستنی های برشته را با میوه دلخواه و کمی خامه فرم گرفته سرو کنید.

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
بستنی ۱ لیتر
پودر نارگیل ۷۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی ۳۵۰ میلی لیتر
عسل ۸ قاشق چای خوری
کورن فلیکس ۱۲۰ گرم

 

 

منبع:sooran.com

گردآوری : بخش تغذیه  بانوآنلاین

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه بستنی وانیلی-پرتقالی
» آموزش تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی وسس شکلاتی گرم
» آموزش تهیه موهامورا (سس لبنانی)
» آموزش تهیه بستنی انار
» طرز تهیه ی دونات شکلاتی
برچسب ها :

, , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب