دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی بدون نیاز به پخت (بدون گلوتن)

banooonline25

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:
یک ظرف پیرکس ۲۲ در ۲۲ سانتیمتری را با روغن چرب کنید.
کورن فلیکس و پفک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
در یک ماهیتابه، کره بادام زمینی، شربت ذرت، شکر قهوه ای، شکر، دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد کاملا ترکیب شده و شکر ها حل شوند. این مرحله بین یک تا دو دقیقه زمان میگیرد.
حالا مخلوط کورن فلیکس را روی مواد بریزید و هم بزنید تا ترکیب کورن فلیکس کاملا با مواد پوشیده شود.
مخلوط را در ظرف پیرکسی که از قبل آماده کردید، بریزید و به ته ظرف فشار دهید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا خنک شود.
شکلات و روغن جامد را در ظرف مناسب مایکروویو بریزید و ۱۵ تا ۳۰ ثانیه در مایکروویو بگذارید تا آب شوند. البته میتوانید به روش بن ماری روی حرارت آنها را آب کنید.
سپس شکلات آب شده را روی بیسکوییت ها بریزید.

مواد اولیه :

برای ۱۲ نفر
کورن فلیکس ۱٫۵ فنجان (بدون گلوتن)
پفک ذرت ۲ فنجان
کره بادام زمینی ۱ فنجان
شربت ذرت ۱/۲ فنجان
شکر قهوه ای ۶۵ گرم
شکر ۵۵ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی ۱/۴ فنجان
روغن جامد ۲ قاشق چای خوری

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

 

 

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه شیرینی سنیکردودل
» آموزش تهیه شیرینی صدفی با پنیر بری
» آموزش تهیه پای مربایی به شکل قلب
» آموزش روش تهیه كروسان
» آموزش تهیه نان شیرینی اسکون با کرنبری
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب