دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه حلوا آجیلی

shir041

روش تهیه
ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را ۲بار الك می‌كنیم. كره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌كنیم و پس از خوب مخلوط كردن می‌گذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌كشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود،سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر می‌چینیم و روی آن پودر نارگیل میپاشیم.

نكات:
۱)اگر دوست دارید ۱قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید.
۲)بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.
۳)هر نوع مغز دیگری را میتوانید به این حلوا اضافه كنید.
۴)بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید.

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
آرد نخودچی ۲۵۰گرم
كره ۱۲۵گرم
پودر قند ۱۲۵گرم
هل ۱قاشق چایخوری (پودر)
گردو ۱سوم پیمانه (خرد شده)
خلال پسته ۱سوم پیمانه
پودر نارگیل به میزان لازم

 

گرد آوری: پرتال آموزشی بانو آنلاین
www.banooonline.ir

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه شیرینی گردویی
» آموزش تهیه شیرینی‌2 رنگ،شیرینی عید
» آموزش تهیه دسر سیب کاراملی
» روش تهیه انچیلادای سیب
» آموزش تهیه پای مربایی به شکل قلب
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب