دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه سس آلفردو

11544

آموزش

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۳۵ دقیقه

مارگارین را در یک قابلمه روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. پیاز را تا زمانی که نرم شود در مارگارین سرخ کنید.
خامه ی زده شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. باقی مواد را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه با در باز به آرامی بجوشد و گاهی هم بزنید.

مواد اولیه :

کره مارگارین ۲ قاشق سوپخوری (یا کره معمولی)
پیاز ۱ عدد کوچک (ریز خرد شده)
پنیر پارمزان ۲ قاشق سوپخوری (تازه رنده شده)
جوز ۱ قاشق چایخوری (تازه رنده شده)
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
خامه ۴ فنجان (زده شده)

منبع : sooran.com

گردآوری : گروه آموزش بانو آنلاین

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه سس ماداگاسکار
» آموزش تهیه سس کرن بری
» آموزش تهیه سس شکلاتی گرم
» آموزش تهیه مارشمالو
» آموزش تهیه موهامورا (سس لبنانی)
برچسب ها :

, , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب