شیرینی۲ رنگ
مواد لازم: آرد: ۲٫۵ پیمانه، پودر قند: یک پیمانه، کره: ۱۵۰ گرم، وانیل: نصف قاشق چایخوری، نمک: نصف قاشق چایخوری، تخم مرغ: یک عدد، پودر کاکائو: به میزان لازم، زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه: در یک کاسه تمیز پودر قند و کره را مخلوط کنید سپس تخممرغ را به آن اضافه کنید. آرد را که با نمک و وانیل الک کردهاید به کره و پودر قند بیفزایید تا یک خمیر به دست بیاید. این خمیر را آنقدر با دست ورز دهید تا کاملا یک دست و لطیف شود. سپس روی خمیر را بپوشانید و مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از آنکه زمان استراحت خمیر به پایان رسید آن را از یخچال خارج کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از این دو قسمت دو قاشق غذاخوری زعفران و به قسمت دیگر مقداری پودر کاکائو بزنید. شما میتوانید مقدار پودر کاکائو را برحسب علاقهتان کم یا زیاد کنید. با استفاده از دیگر رنگهای خوراکی نیز میتوانید شیرینیهای رنگارنگ دیگری درست کنید. در نهایت روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با یک قالب کوچک دایرهای شکل آنها را قالب بزنید و روی آنها کمی ترافل یا پودر پسته بپاشید. فر را از قبل گرم کنید و کف یک قالب را کاغذ روغنی بیندازید. شیرینیها را به مدت پنج تا هفت دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. این شیرینی ماندگاری بالایی دارد و برای نگهداری در ایام عید بسیار مناسب است.