دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه شیرینی سیب دارچینی با دو نوع رویه

banooonline03

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

روش تهیه:
روغن را داخل یک تابه ۴ لیتری روی حرارت با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) برسانید.
در این زمان، پودر بیسکوییت، آب، تخم مرغ، شکر و دارچین را مخلوط کنید و با سیب ها ترکیب کنید.
خمیر را به وسیله قاشق غذاخوری به صورت دسته ای داخل رو غن داغ بریزید و هرکدام را به مدت ۲-۳ دقیقه داخل روغن تفت دهید و گاهی شیرینی را داخل روغن بچرخانید تا طلایی و برشته شوند.
به وسیله یک کفگیر سوراخ دار آهنی شیرینی ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
طرز تهیه رویه:
این شیرینی را میتوان با دو نوع رویه تهیه کرد.
اگر از پوشش شکر و دارچین استفاده می کنید، شیرینی ها را روی مخلوط شکر و دارچین بفلتانید و سرو نمایید و اگر از پوشش لعابی استفاده می کنید، شما باید اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند و بعد داخل مخلوط شیر و شکر بغلتانید و بگذارید خنک شوند و سرو نمایید.

نکته:
از این مقدار مواد اولیه حدودا ۲۴ عدد شیرینی بدست می آید.

banooonline04

مواد اولیه :

روغن گیاهی به مقدار لازم (برای سرخ کردن)
پودر بیسکوییک ۲ فنجان
آب ۱/۲ فنجان (آب سرد)
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۵ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
سیب ۱/۲ فنجان (بدون پوست و هسته، خرد شده)

 

مواد اولیه رویه :

شکر ۱۷۰ گرم
دارچین ۱٫۵ قاشق چای خوری
پودر شکر ۶۷۵ گرم
شیر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه زولبیا ی خانگی
» آموزش تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی بدون نیاز به پخت (بدون گلوتن)
» تهیۀ زولبیای مصری
» آموزش تهیه شیرینی نارگیلی هندی
» آموزش تهیه برونی با لایه کاراملی
برچسب ها :

, , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب