دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه شیرینی صدفی با پنیر بری

 

banooonline21

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه

مجموعاً: ۲۰ دقیقه

طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. نان های تارت صدفی را روی سینی فر قرار دهید و ۱/۲ قاشق چای خوری شیرینی زنجبیل دار داخل هر نان صدفی بریزید و روی آن پنیر بری و میوه قرار دهید.
حال به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
نان تارت ۱ بسته (نان تارت کوچک صدفی)
نان شیرینی ۳ قاشق غذاخوری (نان شیرینی ترد زنجبیل دار – خرد شده)
پنیر بری ۱۷۰ گرم (حبه شده)
میوه ۱/۴ فنجان (میوه دلخواه – خرد شده)

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه رولت ساده
» آموزش تهیه کیک کدو حلوایی و هویج، کیکی رژیمی
» آموزش تهیه تارت سیب آسان
» آموزش تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی
» طرز پخت شیرینی کرمانشاه کاک
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب