دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه شیرینی قهوه

shir040

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

روش تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب پودر قند و كره را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه بزنید تا پف كند . تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی افزوده و هم بزنید باقی مواد را با پودر كاكائو و آرد ذرت مخلوط كنید حالا كم‌كم آرد را به آن اضافه كرده تا خمیری حاصل شود كه به دست نچسبد، سپس پودر نسكافه را اضافه نمایید.گلوله‌های كوچكی به اندازه فندق از خمیر برداشته و در دست به شكل دلخواه در آورید. در سینی فر قرار داده و شیرینی قهوه را به مدت ۱۸ تا ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه ‌سانتی‌گراد بپزید.

نكات:
۱)اگر دوست دارید شیرینی ها را به شكل بیضی در آورید و با چاقو یك شكاف روی آن ایجاد كنید تا شبیه قهوه شود.
۲)منظور ما از نسكافه پودر اصلی آن است نه نمونه های آماده و فوری.
۳)اگر دوست دارید به جای پودر كاكائو شیر خشك اضافه كنید.
نو جان
آموزش از خانم آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
آرد به میزان لازم
آرد ذرت ۱پیمانه
پودر قند ۱۵۰گرم
بیكینگ پودر ۱قاشق سوپخوری
كره ۲۵۰گرم
وانیل ۱هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲عدد
پودر كاكائو ۲قاشق سوپخوری
نسكافه ۲قاشق سوپخوری (پودر)

گرد آوری: پرتال آموزشی بانو آنلاین
www.banooonline.ir

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه حلوا آجیلی
» آموزش تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی
» آموزش تهیه شیرینی ملكه بادام
» آموزش تهیه پای مربایی به شکل قلب
» آموزش تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی بدون نیاز به پخت (بدون گلوتن)
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب