دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه شیرینی کره بادام زمینی با مارشمالو

banooonline19

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و یک قالب ۲۲ در ۳۳ سانتیمتری را با فویل بپوشانید. با دست های آغشته به آرد، خمیر کره بادام زمینی را داخل قالب آماده شده پهن کنید و به مدت ۱۶ الی ۱۹ دقیقه داخل فر قرار دهید تا اینکه طلایی شود و لبه های خمیر حالت خود را حفظ کند.
قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و مارشمالو ها را روی آن پخش کنید و دوباره به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا اینکه مارشمالو ها پف کنند.
قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و خیلی سریع اسمارتیز را روی آن پخش کنید و بگذارید خنک شود.
زمانی که اندکی خنک شد، چیپس شکلاتی و روغن را به مدت ۲۰ ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید و بعد از هر چند ثانیه آن ها را هم بزنید تا اینکه شکلات آب شود. مخلوط شکلات آب شده را روی مارشمالو ها بریزید.
شیرینی را داخل یخچال قرار دهید تا اینکه شکلات روی آن سفت شود. سپس به وسیله فویل از داخل قالب بیرون بیاورید و تکه کنید و بعد سرو بفرمایید.

نکته:
از این مقدار مواد اولیه حدودا ۲۴ شیرینی بدست می آید.

 

مواد اولیه :

آرد شیرینی پزی ۱ بسته (آرد کره بادام زمینی)
مارشمالو ۳ فنجان (مارشمالوی کوچک)
شکلات ۱ فنجان (اسمارتیز)
چیپس شکلاتی ۱/۲ فنجان
روغن جامد ۲ قاشق چای خوری

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» چگونه نان سفید بپزیم
» آموزش تهیه رنگینک
» آموزش تهیه بیسكویت قهوه
» آموزش تهیه زولبیا ی خانگی
» چگونه ژله انار و زنجبیل درست کنیم
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب