دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه شیرینی گردویی

shir036

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

روش تهیه:
ابتدا مغز گردو را خرد كرده یا آسیاب میكنیم و آن را با پودر كیك و شكر مخلوط می‌كنیم. سفیده تخم‌مرغ را جدا گانه با همزن برقی هم می‌زنیم. سپس همه مواد را با وسیله دلخواه میكس می‌كنیم و روی حرارت گذاشته مرتب هم می‌زنیم تا ذرات شكر حل شود. وقتی مواد داغ شد از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم بماند تا سرد شود. بعد از سرد شدن در قیف میریزیم و اگر قیف ندارید داخل نایلون می‌ریزیم و سر نایلون را كمی سوراخ می‌كنیم در سینی كاغذ روغنی گذاشته و این مواد را با فاصله در سینی قرار می‌دهیم و روی شیرینی‌ها خلال بادام یا گردو می‌گذاریم ۱۵ دقیقه استراحت داده سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

shir037

نكات:
۱)اگر دوست دارید از مقدار بیشتری گرو استفاده كنید.
۲)میتوانید روی شیرینی را كاملا با مغز گردو بپوشانید تا خوشمزه تر شود.
۳)استفاده از مقداری كشمش داخل خمیر این شیرینی را واقعا خوشمزه تر میكند.
۴)این شیرینی را با اشكال گوناگون میتوانید درست كنید همچنین میتوانید آن را كف سینی كاملا پهن گنید و وقتی داغ است مستطیلی ببرید.

مواد اولیه :

برای ۵ نفر
گردو ۱۳گرم
شكر ۲۰۰گرم (دانه ریز)
پودر كیك ۷۰گرم
سفیده تخم مرغ ۱۱۰گرم
سركه ۱قاشق غذاخوری
وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری
روغن ۱قاشق غذاخوری (مایع)
خلال بادام به میزان دلخواه (اختیاری)

گرد آوری: پرتال آموزشی بانو آنلاین
www.banooonline.ir

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه پن کیک با آرد گندم کامل
» آموزش تهیه مافین ژامبون
» چگونه نان سفید بپزیم
» تهیه بیسکوییت با دوغ و پیازچه
» آموزش پخت قطاب
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب