دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه مارشمالو

28254

روش تهیه و مدت زمان آماده سازی:

ظرف دلخواهمون (شیشه نشکن مخصوص آشپزی با اندازه بین ۲۳ تا ۳۳ سانتیمتر) رو با روغن چرب میکنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب میکنیم.
تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، نمک، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم میزنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه میدیم حدودا ۹ دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه.
در همین حین، ورقه های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی ۳/۴ فنجان آب سرد قرار میدیم و حدودا ۵ دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه.
حالا مواد رو از روی حرارت برمیداریم و و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط میکنیم. ابتدا همزن روی دور کند و بعد کم کم سرعتش رو تا دور تند افزایش میدیم و حدودا ۱۲ دقیقه هم میزنیم تا ترکیبمون سفت بشه.
وانیل هم اضافه کرده و با موادمون مخلوط میکنیم. بعد تو ظرف مورد نظرمون که قبلا چرب کرده بودیم، میریزیم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. بدون اینکه برای ظرفمون درپوش قرار بدیم، حدودا ۳ ساعت اجازه میدیم تا سفت بشه.
۲۲۵ گرم پودر شکر روی سطح مورد نظرمون الک میکنیم و ظرفمون رو روی سطح کار (روی پودر شکر) برمیگردونیم تا مارشمالو خارج بشه و کاغذ روغنی هم بر میداریم.
چاقوی تیز و برنده ای رو با روغن چرب میکنیم و مارشمالو رو به مربع های ۵ سانتیمتری تقسیم میکنیم.
باقی مونده ی پودر شکر رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و مارشمالو ها رو تو پودر شکر میغلتونیم تا کاملا سطحش پوشیده از پودر شکر بشه و کمی حالت رول شده به خودش بگیره.

نکته:
* این مارشمالوها اگر تو ظرف در بسته باشن تا ۳ روز قابلیت نگهداری دارن.
* از این مقدار مواد اولیه حدودا ۲۴ مارشمالو بدست میاد.
* مارشمالو رو میتونید از سوپر مارکت ها بصورت آماده تهیه کنید که مارشمالو های آماده اغلب شکل رولی دارن و رنگی اونها هم موجوده اما مارشمالو های خونگی معمولا مربع شکل هستن گرچه میتونید به حالت دلخواه دربیارید و با کمی رنگ غذا به رنگ دلخواه برسید.
نمونه ای از مارشمالو خونگی:

28364

* تو شمال آمریکا، برشته کردن یا کباب کردن مارشمالو روی آتیش (در هنگام بیرون بودن از خونه) یک سنته. برای این کار مارشمالو رو در انتهای یک سیخ چوبی کباب یا مانند اون قرار میدن و روی آتیش میگیرن تا به شکل زیر در بیاد:

2844

مواد اولیه :

برای ۲۴ نفر
آب ۳/۴ فنجان
آب ۳/۴ فنجان (سرد)
روغن گیاهی به مقدار لازم
ورق ژلاتین ۴ عدد (بدون طعم و اسانس)
شکر ۶۷۵ گرم
شربت ذرت ۱ و ۱/۴ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۲ قاشق چای خوری
پودر شکر ۳۳۷ گرم

منبع : sooran.com

گردآوری : گروه آموزش بستنی  بانو آنلاین

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه بستنی با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر
» آموزش تهیه سس ماداگاسکار
» آموزش تهیه کیک بستنی با طعم توت فرنگی
» آموزش تهیه بستنی پرتقال و عسل
» آموزش تهیه سس کرن بری
برچسب ها :

, , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب