دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه مافین ژامبون با پنیر

banooonline06

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
داخل یک کاسه، پنیر، ژامبون و پیازچه را مخلوط کنید.
داخل یک کاسه دیگر، تخم مرغ، پنیر، شیر، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. خمیر ها را باز کنید و روی سطح آرد ریخته ورز دهید.
سپس خمیر را به ده تکه تقسیم کرده و داخل ده قالب مافین چرب شده قرار دهید و خمیر را به قالب فشار دهید تا فرم بگیرد و بعد به وسیله دستتان لبه های خمیر را فرم دهید.
دو قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر را داخل هریک از قالب ها، وسط خمیر بریزید و بعد مخلوط تخم مرغ را بین ده قالب تقسیم کنید.
قالب ها را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا مواد داخل آن پخته و طلایی و برشته شوند سپس از داخل قالب بیرون بیاورید و گرم سرو کنید.

مواد اولیه :

برای ۵ نفر
پنیر سوئیسی ۲/۳ فنجان (رنده شده)
ژامبون ۱/۳ فنجان (خرد شده)
پیازچه ۱/۴ فنجان (خرد شده)
تخم مرغ ۴ عدد
خامه ۳ قاشق غذاخوری (یا شیر)
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
خمیر ۳۴۰ گرم (خمیر بیسکوییت آماده)

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش روش تهیه كروسان
» آموزش تهیه شیرینی‌2 رنگ،شیرینی عید
» آموزش تهیه تارت سیب آسان
» آموزش پخت نان با پنیر چدار و فلفل جالاپنو
» آموزش روش تهیه بیسكویت كدو حلوایی
برچسب ها :

, , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب