دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه مافین ژامبون

banooonline07

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

طرز تهیه:
در یک کاسه، ژامبون، پنیر چدار و زیتون را مخلوط کنید و آن را بین دوازده عدد قالب مافین تقسیم کنید. در یک کاسه دیگر باقی مواد تشکیل دهنده را با یکدیگر خوب مخلوط کنید و روی مخلوط ژامبون داخل قالب مافین بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید و بعد از پخته شدن به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید و بعد سرو نمایید.

نکته:
از این مقدار مواد اولیه ۱۲ عدد مافین بدست می آید.

مواد اولیه :

ژامبون ۳/۴ فنجان (پخته و خرد شده)
پنیر چدار ۱/۲ فنجان (رنده شده)
زیتون ۱/۲ فنجان (خرد شده)
تخم مرغ ۳ عدد (زده شده)
خامه ۱ فنجان
کره ۵۵ گرم (آب شده، یا مارگارین)
سس تند ۳ قطره
پودر بیسکوییک ۱/۲ فنجان
پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری (رنده شده)
خردل ۱/۲ قاشق چای خوری 

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه حلوا آجیلی
» آموزش تهیه برونی فوری با سه ماده اولیه
» طرز تهیه ی دونات شکلاتی
» آموزش تهیه شیرینی صدفی با پنیر بری
» آموزش تهیه شیرینی سیب با رویه کاراملی
برچسب ها :

, , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب