دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی وسس شکلاتی گرم

2628

روش تهیه و مدت زمان آماده سازی

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

فر رو روشن کرده و حرارت رو روی ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
تو یه ماهی تابه متوسط، کره، شکر، نمک و آب رو روی حرارت مخلوط میکنم و به هم میزنیم تا کره کاملا ذوب بشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و آرد رو اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن.
مجددا روی حرارت شعله متوسط قرار میدیم و تقریبا ۱ دقیقه روی حرارت به هم میزنیم و بعد اجازه میدیم ۵ دقیقه خنک بشه.
بعد یکی یکی ۴ تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با موادمون بقدری مخلوط میکنیم که نرم بشه و شکل و فرمش رو توی قاشق از دست نده (از هم وا نره).
با استفاده از یه قاشق سوپ خوری، از خمیرمون توپکهای کوچیک توی سینی فر که قبلا کاغذ روغنی توش گذاشتیم، با فاصله ۵ ساتیمتر از هم، قرار میدیم (از این مقدار مواد اولیه بسته به سایز انتخابیمون تقریبا ۲۴ تا شیرینی بدست میاد).
تخم مرغ باقی مونده رو تو یه کاسه کوچیک میشکنیم و با قلموی آشپزی روی خمیرمون میکشیم.
۲۵ تا ۳۰ دقیقه توی فر میذاریم تا پف کنه و طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و اجازه میدیم کاملا خنک بشه.
بعد از اینکه کاملا خنک شد، شیرینی ها رو از وسط (بصورت افقی) نصف میکنیم و بین دو لایه به مقدار دلخواه بستنی میذاریم و روی شیرینی هم سس شکلاتی میریزیم.

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
سس شکلاتی به مقدار لازم
بستنی شکلاتی به مقدار لازم
تخم مرغ ۵ عدد (بزرگ)
آرد ۱۱۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۱۵ گرم (قطعه قطعه شده)
آب

طرز تهیه سس شکلاتی و مدت زمان آماده سازی

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه

مجموعاً: ۱۰ دقیقه

26189

تو یه ماهی تابه کوچیک، شکر، پودر کاکائو و آب رو روی حرارت مخلوط میکنیم تا به جوش بیاد بعد از روی حرارت برمیداریم و تکه های شکلات رو اضافه میکنیم تا کاملا ذوب و نرم بشه. سس شکلاتی ما آماده ست و میشه برای تزئین انواع کیک و شیرینی و بستنی ازش استفاده کرد.

نکته:
از این مقدار مواد اولیه، ۱ فنجان سس شکلاتی بدست میاد.

مواد اولیه :

شکلات ۱۱۵ گرم (نیمه شیرین) – قطعه قطعه شده
شکر ۱۱۵ گرم
آب ۱/۲ فنجان
پودر کاکائو ۳۰ گرم (تلخ)

منبع : sooran.com

گردآوری : گروه آموزش بستنی  بانو آنلاین

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه موهامورا (سس لبنانی)
» آموزش تهیه بستنی شکلاتی با دارچین و تافی
» آموزش تهیه بستنی ساده وانیلی
» چگونه ژله انار و زنجبیل درست کنیم
» آموزش تهیه بستنی انار
برچسب ها :

, , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب