مجموعاً: ۳۰ دقیقه
طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را روی سطح آرد ریخته قرار دهید و آن را به چهار دایره تقسیم کنید و روی کاغذ پوستی داخل سینی فر قرار دهید.
در یک کاسه متوسط، شکر و دارچین را مخلوط کنید و سیب ها را داخل آن بیندازید و مخلوط کنید.
مخلوط سیب را بین چهار خمیر گرد تقسیم کنید و لبه های خمیرها را مانند کاسه به سمت داخل نگهدارید.
سینی را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند و سیب ها نرم تر شوند. دو قاشق چای خوری از کارامل را روی شیرینی ها قرار دهید و در صورت دلخواه با بستنی سرو نمایید.
مواد اولیه :
خمیر پای ۱ عدد |
سیب ۱ عدد (بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده) |
شکر ۲ قاشق غذاخوری |
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری |
کارامل ۸ قاشق چای خوری |
منبع:sooran.com
آموزش آشپزی , آموزش شیرینی پزی , پای سیب کاراملی , دستور پخت شیرینی سیب دارچینی با دو نوع رویه , دستور تهیه پای سیب کاراملی , طرز تهیه پای سیب کاراملی , طریقه درست کردن پای سیب کاراملی , مواد لازم پای سیب کاراملی
بدون دیدگاه