دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه پای سیب کاراملی

banooonline05

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را روی سطح آرد ریخته قرار دهید و آن را به چهار دایره تقسیم کنید و روی کاغذ پوستی داخل سینی فر قرار دهید.
در یک کاسه متوسط، شکر و دارچین را مخلوط کنید و سیب ها را داخل آن بیندازید و مخلوط کنید.
مخلوط سیب را بین چهار خمیر گرد تقسیم کنید و لبه های خمیرها را مانند کاسه به سمت داخل نگهدارید.
سینی را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند و سیب ها نرم تر شوند. دو قاشق چای خوری از کارامل را روی شیرینی ها قرار دهید و در صورت دلخواه با بستنی سرو نمایید.

مواد اولیه :

خمیر پای ۱ عدد
سیب ۱ عدد (بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده)
شکر ۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
کارامل ۸ قاشق چای خوری

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه رولت ساده
» آموزش تهیه برونی با لایه کاراملی
» آموزش تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی بدون نیاز به پخت (بدون گلوتن)
» آموزش شیرینی پزی 25 روش تهیه شیرینی
» آموزش تهیه نان شیرینی اسکون با کرنبری
برچسب ها :

, , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب