دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه پای مربایی به شکل قلب

banooonline24

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:
خمیر پای را پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل قلب قالب بزنید.
وسط هر قلب (خمیر) کمی مربای رازبری یا هر مربای دلخواه دیگر بریزید.
کناره های هر قلب را با آب مرطوب کنید و روی آن را با قلب دیگری بپوشانید و لبه ها را با چنگال به آرامی به هم فشرده و به هم بچسبانید.
وسط هر قلب را با چنگال سوراخ کوچکی بزنید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی شوند.
حالا از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
در صورت دلخواه می توانید با پودر شکر تزئین کرده و گرم یا خنک سرو کنید.

مواد اولیه :

خمیر پای ۱ عدد
مربای رازبری

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش طرز تهیه بامیه
» آموزش تهیه شیرینی سنیکردودل
» آموزش تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی بدون نیاز به پخت (بدون گلوتن)
» آموزش تهیه كیك گلابی با بادام
» تهیه بیسکوییت با دوغ و پیازچه
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب