دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه کوکی زنجبیلی و چیپس شکلاتی

banooonline14

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه ی سانتی گراد روشن کنید.
ابتدا در یک کاسه به کمک همزن دستی کره را میزنیم تا حالت نرم و خامه مانندی بگیرد.
سپس شکر را اضافه کرده و به وسیله ی همزن با کره ی زده شده مخلوط میکنیم.
سپس عصاره ی وانیل و شیره ی قند یا شکر و تخم مرغ را اضافه میکنیم و مواد را خوب باهم مخلوط میکنیم.

banooonline15

آرد ، زنجبیل، دارچین، پودر میخک، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه ی جدا گانه الک میکنیم.
ابتدا ۱/۳ مخلوط الک شده را به مخلوط کره اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم سپس ۱/۳ دیگر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و سپس مقدار باقی مانده را اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم.

banooonline16

چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم.
روی سینی فر کاغذ شیرینی پذی قرار میدهیم و مواد کوکی را مثل شکل زیر را روی کاغذ میگذاریم و به وسیله ی قاشق روی مواد فشار میدهیم تا مواد پهن شوند.

banooonline17

کوکی ها باید به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه در فر باشند تا پخته شوند و حالت ترد و شکننده داشته باشند. بعد از این مدت کوکی ها را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شوند، سپس از روی سینی
آنها را بردارید.
این کوکی ها در درون ظروف در بسته و در دمای اتاق تا ۳ روز و در یخچال تا ۱ هفته قابل نگه داری هستند.
از این مقدار مواد حدود ۲۰ کوکی میشه درست کرد .

 

 

banooonline18

مواد اولیه :

شیره قند ۱/۴ پیمانه
آرد همه کاره ۲ پیمانه
چیپس شکلاتی ۳/۴ پیمانه
پودر زنجبیل ۲ قاشق چایخوری (سرپر)
پودر میخک ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری (سرپر)
جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۳/۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه كیك ماست
» آموزش تهیه رنگینک
» طرز پخت شیرینی کرمانشاه کاک
» طرز تهیه ی دونات شکلاتی
» آموزش تهیه وافل سیب کاراملی
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب