دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه کیک با لایه آب نباتی

banooonline22

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و یک قالب ۲۲ در ۳۳ سانتیمتری را با اسپری روغن چرب کنید. داخل یک کاسه بزرگ، آرد کیک، شیر و کره را به وسیله هم زن برقی خوب ترکیب کنید تا اینکه غلیظ و به شکل خمیر چسبناک در بیاید.
نصف خمیر را داخل قالب آماده شده قرار دهید و داخل قالب پخش کنید و به مدت ۸ الی ۹ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر بیرون بیاورید و روی آن آب نبات های لوله ای را قرا دهید و یک قاشق از خمیر باقیمانده را روی آب نبات ها بریزید.
قالب را دوباره به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا اینکه آب نبات ها شروع به طلایی شدن بکنند. سپس اجازه دهید که کیک خنک شود و برش دهید و سرو کنید.

مواد اولیه :

برای ۱۲ نفر
آرد کیک ۵۱۵ گرم (وانیلی)
شیر ۲/۳ فنجان
کره ۵۵ گرم (آب شده)
آب نبات ۴۰ عدد (آب نبات لوله ای – هر کدام را دو نیم کنید)

گرد آوری:  بانو آنلاین

منبع:sooran.com

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه خامه فرم گرفته
» روش تهیه انچیلادای سیب
» آموزش تهیه شیرینی کره بادام زمینی با مارشمالو
» آموزش تهیه بیسكویت قهوه
» آموزش تهیه دسر سیب کاراملی
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب