مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
روش تهیه :کیک بستنی با طعم توت فرنگی
یه قالب کیک (گرد) ۲۰ سانتیمتری رو با کاغذ روغنی یا فویل میپوشونیم و بمدت ۱۰ دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.
بستنی رو تو یه کاسه با همزن برقی حدودا ۲ دقیقه میزنیم تا نرم بشه اما همچنان حالت خودش رو حفظ کنه.
توت فرنگی های خرد شده رو به بستنی اضافه میکنیم و حدودا ۱ دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ بشه. سپس بستنی رو به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم و حداقل ۲ ساعت تو فریزر قرار میدیم تا حالت بگیره. (اگر بیش از ۲ ساعت تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه).
خامه رو میزنیم تا فرم بگیره. بستنی رو از قالب بیرون میاریم و از خامه برای تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.
مواد اولیه :
بستنی وانیلی به مقدار لازم |
توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) |
خامه ۱۱۵ گرم (پر چرب) |
منبع:sooran.com
گردآوری : بانوآنلاین
آموزش تهیه کیک بستنی با طعم توت فرنگی , تهیه کیک بستنی با طعم توت فرنگی , توت فرنگی , چ تهیه کیک بستنی با طعم توت فرنگی , طعم توت فرنگی , کیک بستنی با طعم توت فرنگی
بدون دیدگاه