دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه کیک بستنی با طعم توت فرنگی

32543

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

روش تهیه :کیک بستنی با طعم توت فرنگی

یه قالب کیک (گرد) ۲۰ سانتیمتری رو با کاغذ روغنی یا فویل میپوشونیم و بمدت ۱۰ دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.
بستنی رو تو یه کاسه با همزن برقی حدودا ۲ دقیقه میزنیم تا نرم بشه اما همچنان حالت خودش رو حفظ کنه.
توت فرنگی های خرد شده رو به بستنی اضافه میکنیم و حدودا ۱ دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ بشه. سپس بستنی رو به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم و حداقل ۲ ساعت تو فریزر قرار میدیم تا حالت بگیره. (اگر بیش از ۲ ساعت تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه).
خامه رو میزنیم تا فرم بگیره. بستنی رو از قالب بیرون میاریم و از خامه برای تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
بستنی وانیلی به مقدار لازم
توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده)
خامه ۱۱۵ گرم (پر چرب)

منبع:sooran.com

گردآوری :   بانوآنلاین

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه بستنی پرتقال و عسل
» آموزش تهیه بستنی شکلاتی با دارچین و تافی
» آشپزی و و دانستنیهای برای بهبود آن
» آموزش تهیه بستنی ساده وانیلی
» آموزش تهیه نان خامه ای شکلاتی با بستنی وسس شکلاتی گرم
برچسب ها :

, , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب