دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش پخت کیک شیفون با رویه پرتقالی

210969_3791

 

طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۸ نفر
پوست پرتقال              ۱قاشق غذاخوری (پودر خشك شده)
روغن                                             ۱چهارم لیوان (مایع)
آب                                                         ۱چهارم لیوان
بیكینگ پودر                                      ۱قاشق مرباخوری
تخم مرغ                                                           ۵عدد
شكر                                                    ۳چهارم لیوان
آرد                                                    ۱و۱دوم پیمانه
 مواد لازم برای روكش پرتقالی :
شكر                                  به میزان لازم
نشاسته ذرت                ۱قاشق مرباخوری
آب پرتقال                                    ۱لیوان
پودر ژله                 نصف بسته (پرتقالی)
خامه                         ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه :ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با دور تند همزن میزنیم .و بعد از ۷ ، ۸ دقیقه كه كاملا حجیم و كشدار شد، روغن مایع و آب را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن را خاموش میکنیم . آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آرام با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود . بعد کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و چرب میکنیم و مایه را درون قالب تقریبا پهن میریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه ی سانتیگراد میپزیم. بعد از این که سرد شد،از قالب درآورده و فویل را زیر قالب می اندازیم و دوباره كیك را داخل آن قرار داده و به یخچال منتقل میكنیم.

طرز تهیه روكش پرتقالی:

نشاسته و آب پرتقال و شکر كه حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد .

پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط كردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد آن را روی كیك ریخته و اجازه میدهیم كیك كاملا ببندد.

نكات:

۱)بهتر است كیك را دو لایه كرده و بین آن خامه زده شده و موز قرار دهید تا خوشمزه تر شود.

۲)مقدار شكر با توجه به ذائقه شما و جنس پودر ژله مشخص میشود ابتدا آن را بچشید و بعد در صورت نیاز شكر بریزید

 

 

منبع: ایران مطلب

گردآوری: مجله اینترنتی بانو آنلاین

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه رولت ساده
» آموزش تهیه مافین ژامبون
» تهیه شکلات فندقی خانگی
» آموزش تهیه زولبیا ی خانگی
» آموزش تهیه شیرینی سیب با رویه کاراملی
برچسب ها :

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب