طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۸ نفر
پوست پرتقال ۱قاشق غذاخوری (پودر خشك شده) |
روغن ۱چهارم لیوان (مایع) |
آب ۱چهارم لیوان |
بیكینگ پودر ۱قاشق مرباخوری |
تخم مرغ ۵عدد |
شكر ۳چهارم لیوان |
آرد ۱و۱دوم پیمانه |
مواد لازم برای روكش پرتقالی :
شكر به میزان لازم |
نشاسته ذرت ۱قاشق مرباخوری |
آب پرتقال ۱لیوان |
پودر ژله نصف بسته (پرتقالی) |
خامه ۲قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با دور تند همزن میزنیم .و بعد از ۷ ، ۸ دقیقه كه كاملا حجیم و كشدار شد، روغن مایع و آب را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن را خاموش میکنیم . آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آرام با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود . بعد کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و چرب میکنیم و مایه را درون قالب تقریبا پهن میریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه ی سانتیگراد میپزیم. بعد از این که سرد شد،از قالب درآورده و فویل را زیر قالب می اندازیم و دوباره كیك را داخل آن قرار داده و به یخچال منتقل میكنیم.
طرز تهیه روكش پرتقالی:
نشاسته و آب پرتقال و شکر كه حدودا دو قاشق مربا خوری یا بیشتر است را روی حرارت ملایم هم میزنیم تا نشاسته پخته و غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد .
پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم .و پس از مخلوط كردن آن را داخل یخچال قرار میدهیم و وقتی سرد شد آن را روی كیك ریخته و اجازه میدهیم كیك كاملا ببندد.
نكات:
۱)بهتر است كیك را دو لایه كرده و بین آن خامه زده شده و موز قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
۲)مقدار شكر با توجه به ذائقه شما و جنس پودر ژله مشخص میشود ابتدا آن را بچشید و بعد در صورت نیاز شكر بریزید
منبع: ایران مطلب
گردآوری: مجله اینترنتی بانو آنلاین