تهیه مربای هویج خوشمزه

مربای خوشمزه هویچ

چگونه یک مربای خوشمزه با هویچ درست کنیم

مربا هویچ از جمله مرباهایی است که در بیشتر سفرهای صبحانه ما ایرانیان دیده می شود. امروز در سایت آموزشی بانو آنلاین با طرز تهیه یک مربای خوشمزه در خدمت شما عزیزان هستیم

آموزش طرز تهیه مربا

مواد مورد نیاز

۱-هویچ رنده شده به مقدارز نیم کیلو

۲- شکر نیم کیلو

۳- ۴ پیمانه آب

۴- یک چهار پیمانه گلاب

۵- زعفران، آبلیمو و هل ساییده هر کدام متوسط یک قاشق غذاخوری

در طرز درست کردن مربای هویج خوش‌رنگ، هر کسی بسته به سلیقه خودش می تواند در مواد آخری تغییراتی را به وجود آورد؛ اما مواد تشکیل دهنده اصلی آن یعنی هویج، آب و شکر حتما باید به مقدار کافی مورد استفاده قرار بگیرد. هویج‌ها را هم می‌توانید به جای رنده کردن، نگینی خرد کنید.

مراحل تهیه مربای هویج

    ابتدا باید هویج را خوب بشویید و هر گونه لک و ته آن را به خوبی بگیرید. سپس آن ها را به خوبی و یک دست رنده کنید.

    سپس مربا را به همراه آب درون قابلمه بریزد و بر روی حرارت ملایم قرار داده تا جوش آید.

    شکر را اضافه کنید به خوبی هم بزنید و بعد اجازه دهید تا این مخلوط به مدت دو ساعت پخته شود.

    بعد پخت و نرم شدن کامل هویج، زعفران دم کرده و هل و حتی مواد جایگزین دیگر را به آرامی اضافه کرده و به هم بزنید.

    سپس در انتها گلاب را اضافه کنید و بعد از اینکه مدتی جوشید، حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود. برای این کار می توانید به جای استفاده از درب قابلمه از حوله یا پارچه نسبتا ضخیم استفاده کنید تا درون آن عرق نکند.

    سپس مرباها را درون شیشه ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *