دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

دانه زردآلو: درمان سرطان؟

2323427

شما ممکن است این ادعای درمان سرطان نهفته در دانه زردآلو را شنیده باشید. اما تحقیقات این ادعا را پشتیبانی نمی کند. دانه زردآلو حاوی ماده ای به نام آمیگدالین است و هنگامی که به صورت خوراکی مصرف شود بدن آمیگدالین را به سیانید، سم بسیار سمی تبدیل می کند.

تاریخچه دانه زردآلو به عنوان درمان سرطان

این تصور که عصاره دانه زردآلو می تواند تومور را کاهش دهد برای اولین بار در حدود سال ۱۹۲۰ بوجود آمد .دکتر ارنست کربس این ایده را توسعه داد اما حتی پس از آن، دکتر اشاره کرد استفاده از آمیگدالین غیر قابل پیش بینی و بسیار خطرناک برای استفاده انسان است.
بیست سال بعد، پسر کربس، ارنست کربس، جونیور، ادعا کرد که یک نسخه امن تر از عصاره را سنتز کرده است او برچسب Laetrile، مخفف چپ گرد و مندلونیتریل را بر آن زد  حرفه بهداشت و درمان برچسب زدن  Laetrileرا از حقه بازی های پزشکی سال ۱۹۷۶ نامید.

نظر FDA در مورد هسته زردآلو

سازمان هایی مانند سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و انجمن سرطان آمریکا همچنان آمیگدالین را محکوم می کنند در یک مطالعه ۲ فازی در سال ۱۹۸۲ به این نتیجه رسیدند که Laetrile  در درمان سرطان موثر نیست.
کمیسر سابق  FDA دکتر لستر ام کرافورد گفت هیچ شواهد علمی برای  Laetrileبه جز امید کاذب به بیماران مبتلا به سرطان وجود ندارد برخی بیماران از آنها را به جای درمان های مرسوم استفاده کردند تا زمانی که دیگر درمان موثر مرسوم نیز دیر شده بود.
LaetrileتوسطFDA  تایید نشده باقی مانده استFDA  شرکت های تولید کننده  Laetrile و دانه زردآلو در زیر چتر مکمل های غذایی را تحت پیگرد قانونی قرار داده است.

استفاده از هسته زردالو در خارج از ایالات متحده

برخی از مردم با وجود عدم اثربخشی بالینی و خطرات بالقوه، هنوز هم به دنبال این ماده شیمیایی برای درمان سرطان هستند در سال ۲۰۰۵، در حدود دو درمانگاه سرطان در تیجوانا، مکزیک،  Laetrile سایر روش های  بی ارزش برای درمان سرطان را استفاده کردند این خدمات عبارتند از درمان متابولیک مانند:
ناشتا
پاکسازی روده
مکمل
استفاده از مواد شیمیایی سمی طبیعی مانند Laetrile
موسسه ملی سرطان اشاره می کند که در ایالات متحده ثبت اختراع  Laetrile و آمیگدالین موجود در مکزیک متفاوت است Laetrile در مکزیک از دانه زردآلو خرد شده می باشد در حالی که نسخه ایالات متحده با استفاده از مشتق semisynthetic از آمیگدالین است.

با این حال، در هر دو آنها از جزء ساختاری مندلونیتریل، دارای سیانید استفاده شده است.

منبع:foodregime.com

مطالب مرتبط :
» دانستنیهای درباره چربی شکم
» مکیدن انگشت در کودکان و علل آن
» افزایش قد
» علائم و نشانه های گالاکتوزمی
» خارش دست و پا وعلل آن
برچسب ها :

, , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب