دسته بندي

                                                   

آموزش بافتنی

                   

/

                                       

آموزش تهیه شیرینی نخودچی،شیرینی عید

banooonlain3930

شیرینی نخودچی

مواد لازم: آرد نخودچی: ۵۰۰ گرم ، کره یا روغن جامد: ۲۵۰ گرم ، پودر قند: ۲۵۰ گرم ، پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری ، ترافل یا خلال پسته برای تزئین: به میزان لازم

طرز تهیه: آرد نخودچی، پودر قند و کره‌ یا روغن جامد و پودر هل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود. نباید این خمیر زیاد سفت شود. چنانچه سفت بود و در دست فرم نمی‌گرفت، مقداری روغن اضافه کنید. خمیر را به قطر یک سانت باز کنید و قالب مخصوص بزنید و در سینی فر بچینید و روی آنها را خلال پسته یا ترافل بگذارید. فر را از قبل گرم کنید و شیرینی‌ها را به مدت پنج تا هفت دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد و در طبقه وسط فر قرار دهید. دقت کنید این شیرینی زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. پس از سرد شدن، به آرامی از سینی به ظرف مورد نظر منتقل کنید و در ایام عید از مهمانان خود پذیرایی کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم

مطالب مرتبط :
» آموزش تهیه کیک کدو حلوایی و هویج، کیکی رژیمی
» آموزش تهیه نان شیرینی اسکون با کرنبری
» آموزش تهیه شیرینی بدون پخت
» آموزش تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی بدون نیاز به پخت (بدون گلوتن)
» آموزش تهیه تارت سیب آسان
برچسب ها :

, , , , , ,

بدون دیدگاه

دیدگاه شما چیست؟



;
جديدترين مطالب