شیرینی نخودچی
مواد لازم: آرد نخودچی: ۵۰۰ گرم ، کره یا روغن جامد: ۲۵۰ گرم ، پودر قند: ۲۵۰ گرم ، پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری ، ترافل یا خلال پسته برای تزئین: به میزان لازم
طرز تهیه: آرد نخودچی، پودر قند و کره یا روغن جامد و پودر هل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود. نباید این خمیر زیاد سفت شود. چنانچه سفت بود و در دست فرم نمیگرفت، مقداری روغن اضافه کنید. خمیر را به قطر یک سانت باز کنید و قالب مخصوص بزنید و در سینی فر بچینید و روی آنها را خلال پسته یا ترافل بگذارید. فر را از قبل گرم کنید و شیرینیها را به مدت پنج تا هفت دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر قرار دهید. دقت کنید این شیرینی زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. پس از سرد شدن، به آرامی از سینی به ظرف مورد نظر منتقل کنید و در ایام عید از مهمانان خود پذیرایی کنید.
منبع : چهاردیواری جام جم