آموزش تهیه بستنی شکلاتی با دارچین و تافی

 

9941

آموزش تهیه بستنی شکلاتی و مدت زمان آماده سازی:

شکر، نشاسته، دارچین و نمک را داخل یک تابه عمیق مخلوط کنید و به تدریج ۱/۴ فنجان شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا آرد ذرت داخل شیر حل شود. بعد با ۱ و ۳/۴ فنجان شیر باقیمانده مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود و جوش آید. سپس حرارت را کمی کاهش دهید و به مدت یک دقیقه دیگر آن را بپزید. حالا از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن را رها کنید تا شکلات داخل آن آب شود و مخلوط یکدست شود.
مخلوط به یک کاسه متوسط انتقال دهید و با خامه مخلوط کنید. کاسه را روی یک کاسه بزرگتر پر شده از آب و یخ قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه کم و بیش روی آن تکان دهید.
حال مخلوط را داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و تکه های تافی را اضافه کنید و بعد به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت ۳ ساعت الی ۲ روز داخل فریزر قرار دهید.

مواد اولیه :

برای ۳ نفر
شکر ۱۱۵ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۱۶ قاشق چای خوری
شیر ۲ فنجان
شکلات ۱۴۰ گرم (خرد شده)
خامه ۱۱۵ گرم (پر چرب)
تافی ۱/۳ فنجان (خرد شده)

منبع : sooran.com

گردآوری : گروه آموزش بستنی  بانو آنلاین

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *