آموزش تهیه بستنی شکلاتی و مدت زمان آماده سازی:
شکر، نشاسته، دارچین و نمک را داخل یک تابه عمیق مخلوط کنید و به تدریج ۱/۴ فنجان شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا آرد ذرت داخل شیر حل شود. بعد با ۱ و ۳/۴ فنجان شیر باقیمانده مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود و جوش آید. سپس حرارت را کمی کاهش دهید و به مدت یک دقیقه دیگر آن را بپزید. حالا از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن را رها کنید تا شکلات داخل آن آب شود و مخلوط یکدست شود.
مخلوط به یک کاسه متوسط انتقال دهید و با خامه مخلوط کنید. کاسه را روی یک کاسه بزرگتر پر شده از آب و یخ قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه کم و بیش روی آن تکان دهید.
حال مخلوط را داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و تکه های تافی را اضافه کنید و بعد به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت ۳ ساعت الی ۲ روز داخل فریزر قرار دهید.
مواد اولیه :
شکر ۱۱۵ گرم |
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری |
دارچین ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۱۶ قاشق چای خوری |
شیر ۲ فنجان |
شکلات ۱۴۰ گرم (خرد شده) |
خامه ۱۱۵ گرم (پر چرب) |
تافی ۱/۳ فنجان (خرد شده) |
منبع : sooran.com
گردآوری : گروه آموزش بستنی بانو آنلاین