آموزش تهیه موهامورا(سس لبنانی) ومدت آماده سازی:
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
۱٫گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد.
۲٫ حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.
۳٫ فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
۴٫ پیاز را پوست بکنید و ۴ قسمت کنید.
۵٫ فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
۱٫ می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
۲٫ می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.
مواد اولیه :
فلفل دلمه ای ۳ عدد (۲۴۰ گرم پوره) (قرمز) |
سیر ۴ حبه |
گردو ۵۰ گرم |
زیره سبز ۳/۴ قاشق چایخوری (آسیاب شده) |
رب انار ۱ و نیم قاشق سوپخوری |
پیاز ۱ عدد کوچک |
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) |
نمک ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون ۱/۴ فنجان (کاملاً خالص) |
منبع : sooran.com
گردآوری : گروه آموزش بانو آنلاین