آموزش تهیه موهامورا (سس لبنانی)

11103

آموزش تهیه موهامورا(سس لبنانی) ومدت آماده سازی:

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 

۱٫گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد.
۲٫ حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

490

۳٫ فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
۴٫ پیاز را پوست بکنید و ۴ قسمت کنید.

11120

۵٫ فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
۱٫ می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
۲٫ می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

مواد اولیه :

فلفل دلمه ای ۳ عدد (۲۴۰ گرم پوره) (قرمز)
سیر ۴ حبه
گردو ۵۰ گرم
زیره سبز ۳/۴ قاشق چایخوری (آسیاب شده)
رب انار ۱ و نیم قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد کوچک
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده)
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱/۴ فنجان (کاملاً خالص)

منبع : sooran.com

گردآوری : گروه آموزش بانو آنلاین

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *