آموزش تهیه بستنی با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر

10182334213

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه

روش تهیه

شیر و نمک را داخل قابلمه دو لیتری روی حرارت ملایم جوش آورید و بعد از روی حرارت بردارید.
زرده تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید سپس به تدریج ۱/۴ فنجان شیر داغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید سپس آن را به باقیمانده شیر داغ قابلمه اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید و خیلی آرام با یک قاشق چوبی به مدت ۳ الی ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کمی غلیظ و داغ شود. بعد آن را از صافی به داخل یک کاسه بزرگ رد کنید و با خامه، عرق نیشکر، وانیل و جوز مخلوط کنید. سپس به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
مایع را داخل دستگاه بستنی ساز قرار دهید و بعد از آن به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
۲۰ دقیقه قبل از سرو، بستنی را داخل یخچال قرار دهید.


نکته:
از این مقدار مواد اولیه ۱٫۵ لیتر بستنی بدست می آید.

 

مواد اولیه :

شیر ۱ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۷ عدد (بزرگ)
شکر ۱۷۰ گرم
خامه ۴۷۰ گرم (پر چرب – خنک)
عرق نیشکر ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری (رنده شده)

 

منبع:sooran.com

گردآوری : بخش تغذیه  بانوآنلاین

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *