آموزش تهیه بستنی پرتقال و عسل

101823342313

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه

روش تهیه:

آب، شکر، پوست پرتقال، عسل، زنجبیل، هل، میخک و برگ بو را با هم داخل یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بجوش آورید تا اینکه شکر داخل آن حل شود و به مدت ۱۲ دقیقه بجوشانید تا شربت غلیظ شود و حجم مخلوط به دو فنجان برسد. برگ بو را از داخل شربت دربیاورید و بگذارید خنک شود.
شربت را داخل یک کاسه متوسط بریزید. آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید و به دستگاه بستنی ساز انتقال دهید. بعد به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت ۶ ساعت الی ۳ روز داخل یخچال قرار دهید.

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
آب ۳ فنجان
شکر ۲۲۵ گرم
عسل ۱/۲ فنجان
پوست پرتقال ۲ قاشق غذاخوری (رنده شده)
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری (پوست کنده و خرد شده)
هل ۲ عدد
میخک ۲ عدد
برگ بو ۱ عدد (کوچک و تازه)
آب پرتقال ۲ فنجان (تازه و خنک)
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری (تازه)

منبع:sooran.com

گردآوری : بخش تغذیه  بانوآنلاین

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *