مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه
روش تهیه:
آب، شکر، پوست پرتقال، عسل، زنجبیل، هل، میخک و برگ بو را با هم داخل یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بجوش آورید تا اینکه شکر داخل آن حل شود و به مدت ۱۲ دقیقه بجوشانید تا شربت غلیظ شود و حجم مخلوط به دو فنجان برسد. برگ بو را از داخل شربت دربیاورید و بگذارید خنک شود.
شربت را داخل یک کاسه متوسط بریزید. آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید و به دستگاه بستنی ساز انتقال دهید. بعد به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت ۶ ساعت الی ۳ روز داخل یخچال قرار دهید.
مواد اولیه :
آب ۳ فنجان |
شکر ۲۲۵ گرم |
عسل ۱/۲ فنجان |
پوست پرتقال ۲ قاشق غذاخوری (رنده شده) |
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری (پوست کنده و خرد شده) |
هل ۲ عدد |
میخک ۲ عدد |
برگ بو ۱ عدد (کوچک و تازه) |
آب پرتقال ۲ فنجان (تازه و خنک) |
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری (تازه) |
منبع:sooran.com
گردآوری : بخش تغذیه بانوآنلاین