آموزش تهیه بستنی انار

122312

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

روش تهیه:

خامه، شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه سه لیتری قرار دهید و روی حرارت متوسط ملایم به جوش آورید و آرام هم بزنید سپس به مدت دو دقیقه به جوش آورید. بعد از روی حرارت بردارید و با نمک، آب انار و آبلیمو مخلوط کنید.
حال به یک کاسه انتقال دهید و بگذارید خنک شود و داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و بعد به یک ظرف در دار محکم انتقال دهید و حداقل به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
بیست دقیقه قبل از سرو کردن در داخل یخچال قرار دهید.

نکته:
از این مقدار مواد اولیه ۱ لیتر بستنی بدست می آید.

مواد اولیه :

خامه ۳۵۰ گرم (پر چرب)
شیر ۱/۲ فنجان
شکر ۱۷۰ گرم
آرد ذرت ۱٫۵ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
آب انار ۱ و ۱/۴ فنجان
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری (تازه)

منبع:sooran.com

گردآوری : بخش تغذیه  بانوآنلاین

 

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *