مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
روش تهیه:
خامه، شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه سه لیتری قرار دهید و روی حرارت متوسط ملایم به جوش آورید و آرام هم بزنید سپس به مدت دو دقیقه به جوش آورید. بعد از روی حرارت بردارید و با نمک، آب انار و آبلیمو مخلوط کنید.
حال به یک کاسه انتقال دهید و بگذارید خنک شود و داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و بعد به یک ظرف در دار محکم انتقال دهید و حداقل به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
بیست دقیقه قبل از سرو کردن در داخل یخچال قرار دهید.
نکته:
از این مقدار مواد اولیه ۱ لیتر بستنی بدست می آید.
مواد اولیه :
خامه ۳۵۰ گرم (پر چرب) |
شیر ۱/۲ فنجان |
شکر ۱۷۰ گرم |
آرد ذرت ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
آب انار ۱ و ۱/۴ فنجان |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری (تازه) |
منبع:sooran.com
گردآوری : بخش تغذیه بانوآنلاین