آموزش تهیه کیک بستنی سه رنگ

3432ق53
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه

روش تهیه:

یک قالب ۲۳ سانتیمتری را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.
بعد از یک ساعت قالب را از یخچال دربیاورید و خیلی سریع بستنی توت فرنگی را داخل قالب بریزید و به وسیله پشت قاشق بستنی را صاف کنید و روی آن یک چهارم پیمانه از بیسکوییت خرد شده را بریزید و صاف کنید و روی آن را محکم ببندید و حداقل به مدت یک روز داخل فریزر قرار دهید.
همین مراحل را با بستنی لیمو و یک چهارم پیمانه بیسکوییت خرد شده انجام دهید و به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید و بعد روی آن بستنی بلوبری بریزید. دوباره روی آن یک چهارم پیمانه بیسکوییت خرد شده بریزید و با پلاستیک محکم ببندید و به مدت ۲ ساعت الی تمام شب داخل فریزر قرار دهید.
ظرف مخصوص سرو کیک را داخل فریزر قرار دهید.
قبل از سرو کردن:
تیغه چاقو یا لبه کفگیر را داخل آب گرم فرو کنید تا گرم شود سپس خشک کنید و بعد دور تا دور قالب بچرخانید و کیک را از قالب جدا کنید.
ظرف مخصوص سرو کیک را روی قالب قرار دهید و آن را برگردانید تا کیک داخل ظرف قرار گیرد. چاقو را دوباره گرم کنید و کیک دوم را جدا کنید و روی کیک اول قرار دهید روی آن نعناع، خامه و توت قرار دهید و سرو کنید.
نکته:
از این مقدار مواد اولیه یک کیک ۲۳ سانتیمتری بدست می آید.

مواد اولیه :

توت به مقدار لازم
خامه به مقدار لازم (خامه پر چرب زده شده)
بستنی بلوبری ۱ لیتر
بستنی لیمویی ۱ لیتر
بیسکوییت ۳/۴ فنجان (بیسکوییت خرد شده)
بستنی توت فرنگی ۱ لیتر
برگ نعناع به مقدار لازم

منبع:sooran.com

 

گردآوری : بخش تغذیه  بانوآنلاین

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *