آموزش
آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۳۵ دقیقه
مارگارین را در یک قابلمه روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. پیاز را تا زمانی که نرم شود در مارگارین سرخ کنید.
خامه ی زده شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. باقی مواد را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه با در باز به آرامی بجوشد و گاهی هم بزنید.
مواد اولیه :
کره مارگارین ۲ قاشق سوپخوری (یا کره معمولی) |
پیاز ۱ عدد کوچک (ریز خرد شده) |
پنیر پارمزان ۲ قاشق سوپخوری (تازه رنده شده) |
جوز ۱ قاشق چایخوری (تازه رنده شده) |
نمک نصف قاشق چایخوری |
فلفل نصف قاشق چایخوری |
خامه ۴ فنجان (زده شده) |
منبع : sooran.com
گردآوری : گروه آموزش بانو آنلاین