آموزش تهیه سس کرن بری

11583

آموزش تهیه سس کرن بری و زمان آماده سازی:

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت و ۵ دقیقه

۱٫ همه ی مواد را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید.
۲٫ قابلمه را روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید. بگذارید آرام جوش بخورد تا پوست کرنبری ها باز شود.
۳٫ قبل از سرو کردن بگذارید کاملاً خنک شود.

مواد اولیه :

کرنبری ۷۵۰ گرم
مویز قرمز ۷۵۰ گرم (ژلاتین مویز)
شکر سفید ۱ فنجان
شکر قهوه ای ۱ فنجان
آب پرتقال ۲ فنجان (یخ زده، غلیظ)
عسل ۱ فنجان

 

منبع : sooran.com

گردآوری : گروه آموزش بانو آنلاین

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *