آموزش تهیه سس ماداگاسکار و مدت زمان آماده سازی:
۱٫ کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
۲٫ سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
۳٫ به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
۴٫ خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
کره ۱ قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری |
خردل ۱ قاشق چایخوری |
دانه فلفل ۳ قاشق سوپخوری (فلفل ماداگاسکار، مخلوط) |
خامه ۲۵۰ میلی لیتر |
منبع : sooran.com
گردآوری : گروه آموزش بانو آنلاین