آموزش تهیه سس ماداگاسکار

9438

آموزش تهیه  سس ماداگاسکار و مدت زمان آماده سازی:

۱٫ کره را در قابلمه ای کوچک آب کنید.
۲٫ سس گوجه فرنگی و خردل و دانه های فلفل را اضافه کنید.
۳٫ به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا به قل زدن بیفتد.
۴٫ خامه را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به آرامی قل بخورد تا به غلظت مطلوب برسد.

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
کره ۱ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
خردل ۱ قاشق چایخوری
دانه فلفل ۳ قاشق سوپخوری (فلفل ماداگاسکار، مخلوط)
خامه ۲۵۰ میلی لیتر

 

منبع : sooran.com

 

گردآوری : گروه آموزش بانو آنلاین

درباره ی مدیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *